Werkwijze en tarieven

Meer informatie? Bel of mail

Voor meer informatie of iets meer toegespitst op jouw persoonlijke situatie, kun je me altijd bellen of mailen. Mogelijk ben ik op het moment dat je belt niet in staat om de telefoon op te nemen, laat in dat geval je naam en telefoonnummer achter zodat ik je terug kan bellen.

Meestal maak ik eerst een afspraak voor een kennismakingsgesprek, hier zijn geen kosten aan verbonden. Als je na het kennismakingsgesprek besluit om een traject aan te gaan, maken we een afspraak voor een intakegesprek.

Intake

Tijdens het intakegesprek wil ik graag meer over je te weten komen. We lopen langs je levenspad tot nu toe, kijken samen naar het probleem dat je inbrengt en bepalen je doelstelling. Hier komt een stappenplan uit voort, waarvan we de grote lijnen samen bespreken.

Een intake duurt ongeveer 1,5 uur, de kosten hiervoor zijn 100 euro (geen btw van toepassing).

Sessie

Het aantal sessies is sterk afhankelijk van de persoon, het probleem, en de resultaten die worden behaald in de sessies.

Een sessie duurt 1 tot 1,5 uur, de kosten hiervoor zijn 80 euro voor 1 uur en 100 euro voor 1,5 uur (geen btw van toepassing).

Betaling en vergoeding

Na afloop van de sessie kun je met pin betalen. Daarna stuur ik de factuur digitaal naar je door. Ben je aanvullend verzekerd? Dan kan het zijn dat de sessies deels vergoed worden via je zorgverzekering. Maar voordat je een traject aangaat, is het misschien handig om dit eerst even bij je zorgverzekeraar na te vragen.

Verdwaald Femmetje valt onder het klachtrecht van de NBVH en het tuchtrecht van de TCZ. Verder is Verdwaald Femmetje aangesloten bij de SCAG ten aanzien van de geschillencommissie.

Aangesloten bij de NBVH en RBCZ:

Gratis kennismaking?

Heb je nog vragen, of wil je kijken of er een klik is?