Contact opnemen

Vragen?


Of wil je een afspraak maken voor een

kennismakingsgesprek? Bel, mail of app…

Email: post@verdwaaldfemmetje.nl

Telefoon: 06 51 08 0914

Bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag; spreek een bericht in en je wordt teruggebeld, of stuur een berichtje via mail of app.

Bereikbaarheid

De praktijk is gehuisvest in het Hartmanshûs in Tjalleberd, Heerenveen, en is goed bereikbaar met: auto, fiets of openbaarvervoer. Voor bezoekers van de praktijk is het vrij parkeren om de hoek; bij de kerk of aan de doorgaande weg.

Vanaf station Heerenveen is de praktijkruimte in 15 minuten bereikbaar met bus 23, 320 of de Opstapper 6681 (voor de Opstapper moet je ruim een uur van tevoren reserveren).

Voor meer actuele reisinformatie over bereikbaarheid met openbaar vervoer, kun je eventueel kijken op https://9292.nl/ 

 

Afspraak verzetten

Als je een afspraak wilt annuleren of verzetten, laat me dat dan zo snel mogelijk weten. Een afspraak kan minimaal 2 dagen van tevoren worden afgezegd. Je kunt bellen of appen naar 06 51080914 of mailen naar post@verdwaaldfemmetje.nl

Als je niet in staat bent om de afspraak op tijd af te melden of je bent de afspraak vergeten dan moet ik helaas de tijd in rekening brengen. Deze factuur kun je niet indienen bij je zorgverzekeraar omdat het om een niet uitgevoerde behandeling gaat.